Adchoices

27 Nisan 2014 Pazar

Sigaret Pantolon

Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde kardeşime pantolon diktiğimimden bahsetmiştim.Gerçi 1 aydan fazla olmuştu pantolonu bitireli, ama henüz pantolunu giyip fotoğraflamamıştı.

Pantolon için Burda dergisi 2013 Kasım ,110 numaralı kalıbı kullandım.Ben pantolonu orjinalin aksine cepsiz çalıştım.Pantolon orjinalinde paçalarında dubleli çalışılmıştı,ben çalışmadım.Fermuar patletli çalışıldı.Patlet dikimi için buraya bakabilirsiniz.Aslında bu kadar tembellikten sonra,fermuarı nasıl gizli fermuar çalışmamışım ben bile şaşırdım:).

Pantolon kumaşı için,resimde pek belli olmuyor ama ana rengin arasında ince mavi çizgileri var.Kumaş da nasıl desem kot desem kot değil,kalın pamuklu bir kumaş,dökümlü değil yani.








5 yorum:

  1. Çok hoş olmuş bayıldımm.

    YanıtlaSil
  2. Kalıp güzelmiş ve siz de çok güzel dikmişsiniz. Elinize sağlık, şu kasım sayılarını genelde kaçırıyorum, bakayım evde var mı;)) şu sıralar ben de sürekli etek dikme isteği ile pantolon dikimi arasında gidip geliyorum. Etekler bahar ve yaz için ideal görünüyor, bakalım hangisini yapacağım;)) Sevgiler. Güzel günlerde giyilsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kusura bakmayın geç yanıtlıyorum.Çok teşekkür ederim öncelikle,kasım sayısı yoksa
      bile,birkaç senedir diğer sayılarda da bu tip modellere fazlasıyla yer verildi.Ne dikerseniz dikin,güzel olacaktır.Şimdiden iyi günlerde giyin.

      Sil