Adchoices

26 Şubat 2014 Çarşamba

Kıyafet Yenileme-DIY

Kardeşimin kalıbını çok sevdiği bu gömlek;bana geldiğinde kolun üst tarafı elim bir kazaya kurban gitmişti.Abla buna birşey yapabilir misin dediğinde,elimdeki kumaş parçalarıyla bir müddet bakışıp,en son bu tülle anlaştık.Normalde bu tül bütündü,ben çiçeklerinden tek tek kesip gömleğin üstüne,el dikişiyle diktim.Kardeşim sonuçtan mutlu oldu ve hala giyiyor.Umarım sizler için bir fikir olmuştur.

Bu arada volanlı bir etek yapıyorum,bitti sayılır.Çoktan biterdi de ,pek bir tembel moddayım.Bugünlük de bu kadar.Zinde kalın..






7 yorum:

  1. Vay anasını, çok havalı olmuş bee...
    Budur diyorum, başka da bir şey demiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Yanarim,yanarim ufacik seyler yuzunden toz bezi yaptigim kiyafetlere yanarim.. Zamaninda aklim nerdeydi bilmem..guzel olmus..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun,ben de çoğu zaman üşendiğimden birşeyler yapmıyorum,terzi kendi söküğünü dikemez misali.Beğenmenize sevindim,teşekkürler.

      Sil
  3. merhaba bloguna ziyarete geldim sonrada üye oldum güzel bir blogun var. banda bekliyorum hadi bye. bu arasa yapılan hoş

    YanıtlaSil
  4. hiç giymediğim böyle bir gömleğim var sanırım bu yayından sonra hakkındaki fikrimi değiştireceğim :) pek güzel olmuş böyle

    YanıtlaSil