Adchoices

20 Mart 2014 Perşembe

Kırmızı Pantolon

Bu aralar birşeyler yapıyorum ama pek paylaşamıyorum.Gerek vakitsizlik, gerek benim isteksizliğim bloğumu azıcık ihmal ettim sanırım.Mevsimsel diyelim geçelim.

Ne zamandır elimde sürünen pantolonumu, dikmeyi bitirdiğimi söylemiştim.Bildiğiniz gibi model 2014 burda klasikler dergisindeki 8/1 nolu pantolon modeliydi.Bugün de nihayet giyip resimledim.Daha doğrusu ancak bu kadar resimleyebildik.(Beceriksiz bizler).Henüz ünlü olmaya hazır değilim,o yüzden yüzümü yayınlamıyorum.:)Bir eve bir ünlü(kardeşim)yeter değil  mi?

Pnatolonumu,ütü izli çalıştım.Ütü dikişini nasıl yapıyoruz derseniz,paçalardan dikişleri dikişlere iğneyip,ayarını yapıp ütüledikten sonra,çima ayağıyla ütü izlerinin olduğu yerden dikişleri çekin.Çima ayağınız varsa,yanlardan gerekli desteği sağladığı için,yamuk çekme ihtimali olmadan düzgün dikiş çekebilirsiniz.Pantolonu dikerken yapım aşamalarının bir kısmını yayınlamıştım.Cep dikişi için buraya,patlet dikişi için de buraya bakabiliriniz.

Şu an elimde iki iş daha var.Biri elbise,diğeri de pantolon ikisi de kardeşim için.Volanlı etek yapmıştım,bir ara hatırlarsınız.Yüksek bel diye pek hoşlaşmadı.Ne yapalım,biz giyeriz artık:)Gerçi benden zayıf ama ,mecbur sığışacagız içine napalım.Sökemem,sökersem  de tekrar yapamam.

Birşeyler yazmaya çalışırken bugün,misafir geldiğinde nasılsınız ,daha daha nasılsınız konuşmalarına  döndü yayınım.Efendim,mektubuma burada son verirken diye bitirelim o halde,büyüklerin ellerinden,küçüklerinden gözlerinden öperim.Hoş ve keyifle kalın.






7 yorum:

  1. BAYILDIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ :) bu arada buluzun hazır giyimmi yoksa oda senin marifetinmi..? boyundaki detaya bayıldım

    YanıtlaSil
  2. Güle güle giyin ellerinize sağlık cok yakışmış.

    YanıtlaSil
  3. Pantolon cuk oturmuş,çok da yakışmış valla,güle güle giyin.

    YanıtlaSil