Adchoices

13 Mart 2014 Perşembe

Pazen Etek

Kardeşime birkaç sene evvel yaptığım bir etekle daha birlikteyiz Sayın İzleyicilerim:).Ben zaten pazeni çok severim.Kardeşimde bu eteği çok beğenerek giydi.Geçen gün tekrar giydiğinde resimlemiş,göndermiş.Umarım sizlerde beğenişsinizdir.

Bu eteği,kendime yaptığım buradaki elbiseden arta kalan kumaşla yapmıştım.http://hediyeninsepeti.blogspot.com.tr/2013/12/pazen-elbise.html.Kalıp olarak olarak da  Burda Dergisindeki bir elbisenin etek bölümünü kullanmıştım.Bu kalıptan bir kaç tane daha etek yaptım.Kalıplar hazır olunca rahatlık oluyor,en azından benim gibi tembeller için.Bir kaç kalıp var böyle,kumaşları değiştirip değiştirip dikiyorum.

Kalıpları çıkarması değil de ,en çok hangi modeli yapsam acaba aşaması beni yoruyor:)Bazen bir hafta bakışıp duruyoruz dergilerle.Sonrasında da eğer kalıp hoşuma gittiyse vay haline, illa birkaç defa kullanılacak,elimden kurtulamazlar tek seferle:)

Kırmızı pantolon yapıyordum ,biliyorsunuz.Kemer bölümü kaldı.Onu bitirirsem tamamdır.İki haftadır sürünüyor elimde ,perişan oldu pantoloncum.

Benden bugünlük de bu kadar.Sevgiyle kalın.





4 yorum:

  1. Çok tatlı durumuş, güzel günlerde kullanılsın. Kalıplara karar verme konusunda çok haklısınız oluyor eyle gerçekten. Elinize sağlık:).

    YanıtlaSil
  2. Pazen çok güzel bir kumaş yahu,herbişeyler yapılıyor kendisinden.Etek çok güzel güle güle giyiniz efenim....

    YanıtlaSil