Adchoices

20 Mayıs 2014 Salı

Mavi Keten Pantolon

Arkadaşlar merhaba;uzun süredir elimde sürünen,pantolonumu yayınlıyorum.Pantolonun sadece bel kemeri ,astarı ve fermuarı kalmıştı.Bu haliyle bir aydır,tembel öğrencinin okuldan eve gelip çantasını atması gibi,benim pantolonda öylece bekliyordu.Pazar günü pantolonun bu eksikliklerini hallettim,pantolon için astar kesmiştim.Astar da ingiliz dikişiyle dikildi.Astarı hem keten kumaş iç gösterdiği için hem de kumaşın yapısından dolayı esneme yaptığı için diktim.Pantolonun paçaları henüz bastrılmadı,resimlerden de anlaşılıyordur.Henüz boyuna karar vermemiş olsam da,muhtemelen yaz aylarında fazlasıyla kullandığım sandaletlere göre ayarlanacak.

Pantolon kalıbı için geçen sene aynı kalıpdan iki tane daha yaptığım kalıp olan''Burda Dergisi 2012 Mayıs 122 nolu kalıp'' kullanıldı.Pantolon dikimi için buraya  http://www.hediyeninsepeti.blogspot.com.tr/2014/03/pantalon-dikimi.html ve buraya http://www.hediyeninsepeti.blogspot.com.tr/2014/03/patlet-dikimi.html bakabilirsiniz.


8 yorum:

  1. Guzel olmus,rengide hos,tulumunla aynı renk ,ellerine saglik

    YanıtlaSil
  2. Tam benlik, cok begendim. Iyi gunlerde giyin :)

    YanıtlaSil
  3. Mavilerden ve bol paçalardan gidiyoruz bu ara bakıyorum :)
    Eeee hangi kalıp demiştin? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet,tamamen tesadüf,öbürü sandıktan bir parçaydı.:)Bu yeni:)2012 Mayıs 122 nolu kalıp,orjinalinde ön tarafı biraz farklı,ben onu direk düz yapıp yandan fermuarlı yaptım.

      Sil